°!°

Търсене

Примерен изпитен вариант
за ДЗИ по математика 2009

Поработихме по учебниците на Лозанов-Витанов и се получи една примерна матура. На мен лично ми беше интересно, но е трудоемко и е необходимо известно време подбраните задачи да бъдат осмислени, огледани и част от тях подменени. Предлагам ви това, което се получи. По интереса ще реша дали да продължа да се трудя по този начин. Желая на всички успех. Повтарям! Използвани са САМО задачи от учебниците от всички класове!

Тест и ключ свали от:
Google
IceDrive
Hotmail
Box
bTroyan
pCloud
bgMATH00176
Коментарите не работят... Линковете са важни! Бил съм не-наред! Хем випуск съм водил, хем сайт съм поддържал, ... Верно съм бил много млад и много глупав и много ми се е работело... Тъпак - за безпари! 30.7.2023 ...заради Петко е било!

И продължавам да си мисля... Показал съм, че може да се сглоби супер прилична ДЗИ САМО със задачи от учебника. Какво лошо има в това на матурата да има само задачи от учебника? Щели били да ги решат... Ами да ги решат - нали това е целта - да си научат учебниците! Нима един ученик, който може да реши всички задачи от поредицата учебници през годините не заслужава 6?! А на сегашните матури - какво? Ще ги правим професори??? Та Факултета дава коефициент на матурата по-висок от коефициента на собствения си изпит? И после ще давам писмено обяснение - защо видиш ли децата не искали да се явяват на матура по математика! Ами да не би да ги е еб..ла крава! Имат 1200 часа английски и им искат елементарни неща, а аз с 800 часа трябва са съм ги научил като за научни работници да започнат работа в националния статистически институт... ... а! И да не ходят на уроци! Намалко да го пропусна! А относно НВО-то след 10 клас, с 2 (ДВА) часа седмично - това е гавра с децата! 
Добре, че след година се пенсионирам и се махам! ... и, че децата ми са завършили и си имат и дипломи и професии. На който децата са в месомелачката - да ходи да си сече сопа! Въпрос на време е!
... в понеделник - на работа - 38 или 39 година... спокоен съм - трябва да издържа!